Kungulleshka të mbushura me mish [ Zucchini (courgette) with meat recipe ]

Përgaditja e Kungulleshave: marim dy kungullesha i lajmë mir me uj dhe i prejm në mes i pastrojm pjesën e mbrendshe i fusim në një en me te thell për ti zier 10 min dmth deri sa te zbuten, pastaj i vendosim ne tepsi dhe ne tepsi shtojm 100 ml uj, i mbushim me mishin e pregaditur mishin nuk e fergojm shum dhe përmbi ju fusim kashkavall qe shkrihet per pica i fusim në fur 250 grad për 20 min. Ju bêftê mir, per me shum na beni Subskribe qe ti shifni videot e radhes qe do i nxjerim.
Subscribe : https://www.youtube.com/channel/UCzJYHbsgvDKZir7_co7BsaA
Per me teper video : https://www.youtube.com/my_videos?o=U

Comments

Roza Lejdi says:

shum të mira i bëre të lumshin duart .

Bandana's Kitchen says:

Awesome video , plz check out my videos by click the below link

https://www.youtube.com/channel/UCgEAyW3f9lGnKzTCLXjjKDw?sub_confirmation=1

 Write a comment

*

Do you like our videos?
Do you want to see more like that?

Please click below to support us on Facebook!